Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gör livet till ett äventyr

Allt handlar om att göra saker och ting till ett äventyr, klarar du av att utmana dig själv varje dag blir vardagen olik den andra. Men det uppstår även problem och vägen ur de är inte alltid lätta, men klarar du av de svåra delarna i ditt liv blir de lätta så mycket roligare.

Om du inte har nya mål och saker att sträva för, är det inte lätt att klara av de små sakerna i ditt liv. Därför ska du ta vara på varje minut, ja varför inte varje sekund där du just kan komma ihåg de där sekunderna i ditt liv då du klarar av att göra små tingen till något du aldrig glömmer.

Många människor kanske glömmer vänner och familj och blir själviska i sin jakt på berömmelse och pengar, visst det kanske just var det de drömde om men när jag tänker på berömmelse är det inte pengarna som hägrar. Det är äventyret just dessa timmar jag nämnde, sekunderna vi inte vill glömma. Så ta vara på sekunderna, minuterna och seklen. Ja, helt enkelt tills döden skiljer oss åt.

För vi vet inte när vår egen tid är kommen.




Fri vers (Modernistisk dikt) av Eden Halvorsen
Läst 802 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-06-25 00:23



Bookmark and Share


  mare VIP
Så sant det du skriver
din text är så talande!
2014-06-25

  WyS VIP
Här och nu är det som gäller. Bra beskrivet om "livet"!












2014-06-25
  > Nästa text
< Föregående

Eden Halvorsen
Eden Halvorsen