Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ta aldrig någon förgäves

Saknaden kan vara enorm och liksom längtan och behovet av någon som inte längre står på jorden.

Någon som man kanske tog för givet är nu inte bland oss. Någon som alla hade en åsikt om har nu gått sin väg. Någon vars högsta önskan var att alla skulle må bra är nu borta.

Andra ser inte alltid på saker som man själv gör. Andra lägger inte samma betydelse i orden som jag gör. Därför ska man aldrig anta och ta för givet. Det kommer kosta dig hårt.

Håll varje person nära ditt hjärta. Därför att en vacker dag kanske du vaknar upp och inser att du har förlorat de du höll nära och kär.




Fri vers (Modernistisk dikt) av Eden Halvorsen
Läst 557 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-06-25 00:43



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
så sant

en vackermaning
2014-06-27
  > Nästa text
< Föregående

Eden Halvorsen
Eden Halvorsen