Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Demonen som vilar på min axel

Demonen som vilar på min axel har blivit min trygghet.
Min rädsla och min panik har blivit min vardag, det gråa har blivit min nya färg.

Utslagen ligger jag på golvet i en pöl av skam. Jag drunknar snart i min pöl och mitt syre tar slut.

Jag ska ta tillbaka mina färger!




Fri vers (Modernistisk dikt) av Eden Halvorsen
Läst 350 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-06-25 01:24



Bookmark and Share


  Angel of love
Igenkännande och stark.
Du berör mig med texten.
2014-09-16

  Junia VIP
Stark text! Berör!
2014-06-25

  Connie
En stark text som tar tag i en!
2014-06-25
  > Nästa text
< Föregående

Eden Halvorsen
Eden Halvorsen