Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gör du ont?

blåslagen inombords 
infärgad av tretornskänslor
kryper du ihop i din tambur
till en liten liten
dunboll svävandes över
dina molnfria himlar

med ditt krusflor som filt
så ber du mig tränga in i dig
bara för att  få känna
något...

om ens en uns
av närhet

men 

på det iskalla marmorgolvet
i din hall
fylls du
blott av tomma
drömmar

i svart






Fri vers (Fri form) av Fredric
Läst 321 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-06-28 16:00



Bookmark and Share


  Ex¤animo
drömmar av svart magi... kan man trolla bort?
2014-08-15

  Emme VIP
Gillar... mycket!
2014-06-29

  Maria Natasja
Omg..det är mig du skriver om!

oj, så bra....
2014-06-29
  > Nästa text
< Föregående

Fredric
Fredric