Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sköna


Sköna Djur
i vår natur
Blomsterängar
Havet's Empatiska
vågor smeker
mitt
Hjärta

Gbg.30/6-14 av:I.Åberg




Fri vers av Irene Åberg
Läst 169 gånger
Publicerad 2014-06-30 14:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Irene Åberg
Irene Åberg