Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inget mästerverk jag vet - men var tvungen att skriva :o)


Låt livet leka.

Nu närmar sig döden

jag är varken frisk eller förmögen

snarare fattig som fan

men skrattar hela dan

för jag håller Sussane i handen

vi springer i kapp på stranden

vi ställer klockan tidigt och ser solen gå upp

hon den vackraste hönan - jag en ståtlig tupp!

kroppar åldras - men inte kärleken

jag ristar in våra initialer i den stora eken

vi klättrar upp i den så högt så högt vi kan

hon är hon - jag är han

vi ställer oss upp - kastar oss ut i vinden

och faller fritt emot himlen!!!




Bunden vers (Rim) av Hans Christian
Läst 298 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-07-03 19:37



Bookmark and Share


  princess in the new world
Jättevackert och romantiskt...
Som taget ur en vacker film.
Såg många vackra bilder i texten!
Gillar den här!
2014-07-18

  Minkki VIP
"kroppar åldras - men inte kärleken"
så sant! Ju närmare döden kommer, dess klarare blir kärleken. Fin läsning, tack för den!
2014-07-04

    ej medlem längre
Himla bra denna!Glad o alert,rapp. Snyggt skapat, med mycket känsla!
2014-07-03

  Connie
Livslusten, tunn som en spindeltråd. Men lika stark!

2014-07-03

  Angel of love
Härlig och glad text.
2014-07-03
  > Nästa text
< Föregående

Hans Christian
Hans Christian