Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det sviktande molnet

Att vara så säker - att hela tanken sviktar.
För att vi vandrar bland dimmorna.
Med tankar, som hejdas från att bli ord.
Känslor blir abstrakta moln av förvirring
när de ej tillåts rulla över tungans spets.
Ändå räds vi från att tala.
Som om känslorna vore ett hot mot vår existens.
För visst skulle det rubba balansen, att sätta ord på det
explosiva.
Den sista barrikaden skulle falla och med fallet skulle dimman lätta.
Men vi trampar runt i molnet av dimmor, hand i hand.
Snart är vi vilse där, på ett ställe där vi inte längre kan se varandra.
Jag vill ju explodera, och falla i takt med barrikaden.
Gå vilse i de blå, blå ögonen som får mig att bli så säker - att hela jag sviktar.




Fri vers (Fri form) av eberish
Läst 214 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-07-03 20:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

eberish
eberish