Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flyg flyg till himlen


jag finns i ett brett sprektrum av gammal oro
allt jag önskar mig är lugn och ro med kärlek
och harmoni i mitt liv och slippa känslan av
ensamheten

låt mig flyga till himlen slippa alla bekymmer som
omfamnat mig i månader låt mig få känslan av kärlek
till livet igen och låt mig flyga till himlen

låt alla smärtor aläppa mig låt mina revben andas igen
utan smärta min reumatism gör sig påmind med smärta
låt smärtan försvinna

så att ångesten släpper taget om en gång för alla
låt mig flyga mot friheten i kropp och själ
låt mig bara få friheten tillbaka




Fri vers (Fri form) av Fånga dagen
Läst 226 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-07-03 23:50



Bookmark and Share


  aol
Så stark önskan
2014-08-25

  anits VIP
En berörande och fin önskan
som du är väl värd att få
uppleva.
2014-07-04

  mickech
en innerlig önskan

2014-07-03
  > Nästa text
< Föregående

Fånga dagen
Fånga dagen