Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Terror är ingen -ism

Bandet marcherar fram,
medan Kapten vilar sin käpp,
svarta katter springer över gatan.
Soldaten speglar sig i fönstret
som vetter mot gatan.

Jag var inte född till den
vassaste törnen,
John och Billy gömmer sig i hörnen
av en bortglömd sliten renault.
De skriker. Kaptenen förlorar balansen!
Svarta katten börjar trippa på tå...

Himlen faller nedåt!
Tubans kassa mage bajsar på sig!
Det finns ingen räddning.
Soldaten däremot tänkte att
himlen skulle falla.
Han har övat på sin fäktning.

Men ingen visste
att det var jag, den simpla,
som hade skapat detta
med min bomb.
Det var allt jag hade att ge.
Nu är allt över.




Fri vers av Kurtz
Läst 257 gånger
Publicerad 2014-07-04 15:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kurtz
Kurtz