Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den föraktfulle Frihetskämpen

Jag såg nyligen en man som tala om respekt
vi var ganska lika,vi kanske till och med är släkt
men från hans mun stank föraktets andedräkt
senast jag såg honom var det i spegeln,
bredvid min fläkt.




Övriga genrer (Kåseri) av Saru
Läst 272 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-07-04 22:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Saru
Saru