Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Varför skriva detta i Haikuformat ? Hur dum är inte jag! Men nu blev det så i alla fall - kram :o)


Uppmaning

 

har aldrig lyckats

muren två och fyrtio

krossat glas på den

 

men vad fan ? jag kör

blir ju lite omväxling

krossat glas blir rött

 

ligger och blöder

plockar lugnt upp mobilen

ringer ett ett två

 

dekorerar mur

målar egen graffiti 

mur röd av mitt blod

 

har inte ont alls

jag väntar så tålmodigt

ambulansen hörs

 

dessa blå ljus

de fulländar mitt konstverk 

allt för de som ser

 

vad de inte vet

bakom muren ett djupt stup

får ett sms

 

"jag förlåter dig"

jaha okej kommer snart

svarar jag blodigt

 

kära läsare 

jag klarar av det mesta

icke ensamhet

 

var uppmärksam på

tecken - ensamhet dödar

så lekande lätt

 

sjuka - fattiga

hör kanske inte av sig

du förstår de skäms

 

vad kan de säga?

hurtfriska kommentarer

på Facebook läser

 

inte en jävel

skriver: "nu går jag under"

läser om lycka

 

ser glada bilder

och glada kommentarer

de gör ont att se

 

de orkar inte

om någon inte svarar

skicka någonting!

 

för alla dessa

"gilla" markeringarna

de kan slå sönder...

 

var uppmärksam på

om någon inte svarar

det finns en orsak

 

så den sista nu

social intelligens

kan rädda ett liv!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Bunden vers (Haiku) av Hans Christian
Läst 235 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2014-07-05 17:59



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Stark text om en ensamhet som inte är god.
2014-07-09

  aol
Ensamhet som inte är självvald är så ruggig att bära,
2014-07-05

  Angel of love
Så sann text, man måste se tecken inte ignorera ensamhet. För just det gör så ont och smärtsamma tankar växer i ensamhet.
2014-07-05

  Connie
Du skriver dig in under huden. Grym och skarp text som skär i hjärtat.

Ensamhet är världens största gemenskap.
2014-07-05

  Minkki VIP
Ensamhet dödar - sanna dina ord, kära vän. Din text är genombrytande, tack för den. Måtte den läsas av många!! Förr i världen satt man framför den moltysta telefonen, nu är det grymmare...
2014-07-05
  > Nästa text
< Föregående

Hans Christian
Hans Christian