Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Medea

Lekfulla små gossar i en vit båt fylld med vatten
iakttagare av människonaturens skiftningar 
det finns de som livnär sig som porträttörer 
det finns skämtare det finns folklivsskildrare   
det finns filosofer ur tidigare liv på nöjesfältet
& en barnlös älskare i en oskriven novell
Gräset gult nu torrt som halm här 
en vindsurfare glider förbi den nästan öde badplatsen
otåligt tvingades en välljudande vällust fram
ingen kärleksfull hand om min nacke 
ingen naken arm om min nakna varma rygg
vem kan jag skänka mina strängars längtan nu
Musik sällan spelad här
hängiven musik
världens bästa serve mot världens bästa retur
ah vardagens avklädda!
i den avsides tysta midnattsallén
mjuka röster ur det låsta husets öppna fönster




Fri vers av mikael ejdemyr VIP
Läst 220 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-07-07 20:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mikael ejdemyr
mikael ejdemyr VIP