Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mose: "Jag förlägger er i dag vägen till livet och vägen till döden, så må du då välja livet".


SÅ ÄLSKADE GUD MÄNNISKAN

att Han skapade henne med frihet

att välja, för livet på jorden

och för evigheten!




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 40 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-07-09 05:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld