Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
under konstruktion, betong!


Gazzah (nittonhundrasextiosju)

 

gazzah blev aldrig vackert 1967,
trots mina långa ögon som kastade
skuggor av Al-Aqsamoskén längs  
den slingriga vägen hem.

inte med orden,
de tysta smekningarna
utan den där blicken.
en elektrisk närvaro
när två hjärtan
krockar i varandra.

slöjan dolde 
det vi bägge kände
blott klädda
i olika dofter
olika rötter

stillsamt svepte
allt förbi
allt blev avskuret
mitt emellan

vår sinnlighet

 




Fri vers (Fri form) av Fredric
Läst 222 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-07-14 16:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredric
Fredric