Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Paulus: "Vad mig angår, vare det fjärran i från mig, att berömma mig av någonting annat än Jesus och honom som korsfäst".


SATAN ÄR INTE DUM, HAN ÄR LISTIG!

Han hindrar inte förkunnelsen

om korset och blodet,

som Gud sänt

för att

rädda världen,


genom att svära och gorma:


Han får i stället kristenheten att sjunga lovsånger

till Gud, i stället för att genom

sång och predikan


förkunna Jesu kors: det enda som kan

frälsa oss syndare.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 69 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-07-15 06:58



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Visst uppenbarar Ljusbringaren fångenskapen och den maktlösa skaparen
2014-07-15
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld