Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

*Det Bästa*

Den Första gång jag såg dig
Det var en Sommar dag
på Midsommarafton
2004
du sov i min lilla,lilla hand
du var så Vacker så
Sammetslen vit,svart
min Kära Mäster Katt
Nu är du 11 År
tänk vad Tiden går
jag känner mig så Trygg
när du vilar på min Rygg
*Du Är min Käraste*SKATT*

Gbg.15/7-14 av:I.Åberg




Fri vers av Irene Åberg
Läst 181 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-07-15 14:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Irene Åberg
Irene Åberg