Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Guds Ord: "Utan att blod utgjutes, ges ingen förlåtelse".


ALLT SOM SKYMMER BORT JESU VERK PÅ KORSET

är inte sänt

av Gud.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 63 gånger
Publicerad 2014-07-16 19:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld