Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det största tilliten en människa kan ge en annan är självförtroende.


Självförtroende

Om jag hittade min dubbelgångare,
skulle jag resa genom livet
utan någon drömcensur,
utan skyldighet för kärleken
skulle inte vandra ensam
mot någon hägring
och jag skulle kunna gå stolt
över att ha ett annat jag...




Fri vers av Jorge González Reymond
Läst 991 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-07-17 11:29



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Riktigt fint.
2014-07-21

  cilax VIP
den är fin
2014-07-17
  > Nästa text
< Föregående

Jorge González Reymond
Jorge González Reymond