Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ensamhet

Jag dör av ensamhet.

Jag var villig att hålla dig kvar, tvinga dig stå vid min sida.

Nu har jag släppt dig fri.

Smärtan i mitt hjärta kan endast jämföras med livet.

Evigt, oföränderligt, vackert.

Min smärta beror på kärleken jag känner, därför är den vacker.

Men jag har ingen annan, därför är jag gisslan till din uppenbarelse,

skapad i stockholmssyndromet, fast i ett lidande som ej har ett slut,

för din kärlek är gränslös, men inte exklusiv.

Tänk att jag inte ville bli fri,

utan bli fängslad i evighet.




Fri vers av Eric Hellberg
Läst 178 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-07-19 23:41



Bookmark and Share


  WyS VIP
Så rakt på...in!

Berör!
2014-08-05

  Lehva VIP
Tänkvärd, vemodig text som berör.
2014-07-19
  > Nästa text
< Föregående

Eric Hellberg
Eric Hellberg