Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det finns inga dumma frågor men heller inga svar

Viktkalkylator
punkt
se tillbaka
på samma gamla sorgsenhet
i samma felinställda ljusinställning
och hur mycket väger
min tomhet
i kilogram
och hur många kalorier
krävs för att huden ska
sitta fast
och inte glida omkring
med sporadiska
knyckande
stötar?
Jag försöker
vara innovativ
med sökalternativen
men det bara stirrar
argsint vitt
tillbaka
på mig
och jag räcker upp
båda händerna
och vill bara fråga
för jag
förstår
inte.




Fri vers av Sofiapoema
Läst 241 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-07-20 00:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sofiapoema
Sofiapoema