Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Iason


   För barnen här är jag känd
   som mina barns pappa
   min egen pappa ett svart hål
choros                     heter filmen egentligen Glömskan
                                           gjord av Ingen         utan syfte
                                                 & ville du verkligen bli Far
   Tilldragande ensamma gemål
   likt en ghasel ser du på världen
   vinkande genom nätet
choros                                               vill hon bli älskad       
                                                           vill hon kunna älska
                                                även genom ett nätfönster
   Har vi lätt för att hitta något av värde                                      
   i en het loppisdröm
   online                                                                                         
choros                                                      i en dejtingapp  
                                                  här               umgås ni inte 
          men hejar anonymt på varandra & chattar lite

 




Fri vers av mikael ejdemyr VIP
Läst 276 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-07-20 12:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mikael ejdemyr
mikael ejdemyr VIP