Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

körledare

Tåget kommer hörde Didi
         men det var vinden i vajande grantoppar
vi följde en väg / hem till ett obebott hus
sönderslagen veranda i slutet av sjön
militära utfarter militär övningsterräng
en pigg liten ouroboros ringlade över gruset i solgasset
på stenudden ryker ännu grenar efter brasan vi tände
En kista i skjulet att öppna locket på
pojkarna i den uppdragna ekan med regnvatten
           en häftigt gungande idyll
getingbo innanför luckan till vinden
        en ständig längtan
den lille trollsländeguden Gogo i sina korts          
röda blodfläckar i Didis blöja
blåbären vi plockar ska återkomma hypnagogt
Baststolar kaffekittel tre sängar        
näckrosbladen en krokodilrygg i Didis ögon
stackmoln på himlen
            en tråkig landskapsmålning    
jag naken i seglarstövlar på stenudden
         att vara Son till Någon
            att vara Far
att forma en fråga som vart kommer vi
         att forma ett svar som jag vet inte
att forma ett vi som följer en väg
            att vara krokig att vara backig
         att vara full med rötter att vara full

 




Fri vers av mikael ejdemyr VIP
Läst 270 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-07-27 15:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mikael ejdemyr
mikael ejdemyr VIP