Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En dikt om när livet inte vill, om att hamna utanför ensam.


Utanför



Det var jag

som trillade

i språnget


halkade efter

fastnade



Utanförskapet

den ensammaste

platsen

av alla


En knytnäve

i magen


Kvävs

långsamt



av




frustration


ensamhet





Fri vers av sommarmoln
Läst 250 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-07-28 18:51



Bookmark and Share


  Engel
Du är inte ensam.
2014-09-12

  träsnidaren
Känner så väl igen mig.

Underbart fint!
2014-07-29
  > Nästa text
< Föregående

sommarmoln
sommarmoln