Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett sista farväl...

 

Det liv som varit
så som vi känner det
skuttande tassar
en vaken blick
alltid på jakt efter mat
har nu släckts för alltid

Och vi lämnade henne kvar
ensam och övergiven
ändå var det kanske vi
som var de övergivna

för nog har hon det
bättre såhär...




Fri vers av Anna H
Läst 517 gånger
Publicerad 2006-03-30 22:02



Bookmark and Share


  Smultris
Hon var inte övergiven, för när ni gick så hade hon redan rest vidare...
Saknaden är alltid stor när man förlorar ett djur, ibland sörjer man
den förlusten mer än en människas...
2006-04-02

  Per Rydberg
Möte med det oundvikliga! Du fångar livet i första versen - känslan inför döden i den andra och konklusionen i de två avslutande raderna! Väl formulerat! Tack!
2006-03-30
  > Nästa text
< Föregående

Anna H
Anna H