Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SÖDRA SKEPPSBRON TUR & RETUR

det fläktar skönt

på södra skeppsbron

nu är augusti här igen

det gick rätt fort

snart är den över

den femtiotredje sommaren

 

 

södra skeppsbron

tur & retur

alla skor som

jag trampat ur

södra skeppsbron

bär på musik

jag är alltid

glimrande rik

 

 

 

 

jag ser inte

alls någon vits

med en samling

utnötta hits

ge mig himlens

manna igen

Du som är min

evige vän

 

 

södra skeppsbron...

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON    2/8 2014




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 285 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-08-02 15:30



Bookmark and Share


  Teresia Ridell
Vackert, med en skön rytm i orden.
2014-08-08

  mare VIP
Snygg!
2014-08-06

  anits VIP
Så fint och målande skaldat, gillar mycket!
2014-08-03
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP