Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MILJONER,NEJ,NEJ.



Jag skulle äga MILJONER om Tårar var GULD

Men min Enda önskan var*

Att min Kära Katt RASMUS*

Stanna kvar här hos mig*

Men så blev det Inte

Gbg.7/8-14 av:i.Åberg





Fri vers av Irene Åberg
Läst 181 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-08-07 11:25



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Ja jag förstår
DIG FULLT UT!

2014-08-07
  > Nästa text
< Föregående

Irene Åberg
Irene Åberg