Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
till en vän


deT är lätT att tro jAg är eGo

fast livet är mer krångligt än så
såklart mitt ego finns men om du visste hur mycket det spelar på hur andra mår så skulle du tänka lite annat

jag vet ju så mycket om dig
som du inte vet
att jag vet
när
jag
tar
in
någon

tar
jag
in
allt

vet vad du slåss mot
vet allt det där
inte så dum som man lätt kan tro
men du vet
eftersom du inte berättar för mig så går kan ju jag inte heller berätta vad jag vet
ser
att du behåller din hemlighet tills du är klar är ju din sak
men tro inte att jag inte förstår
VET bara att DU skulle må så mycket bättre
om dom visste
kunna utveckla ditt liv
vidare

sååå
mycket som finns att utforska
så mycket liv
kärlek
tillit
härlighet
underbarhet till och med

tänk på det
du vill ha det
du kommer bedöva den känslan på alla sätt du kan
men känslan försvinner inte
någonsin
om du inte tar steget...

ps jag vet vad som hände på den vackra platsen..
ds..

det är ok
vågar du så vågar jag
fast mitt liv är kort och vi lever
här
nu
det där sen
vet vi faktiskt ingenting
om

puss och kram från egot kråkan




Fri vers av kråkan VIP
Läst 189 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-08-07 22:09



Bookmark and Share


  Tabac VIP
Man känner sig träffad.
Härlig text.
2014-08-09

  Lars Hedlin
Bra framfört i inlevelse och känsla!
2014-08-08
  > Nästa text
< Föregående

kråkan
kråkan VIP