Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vingar

flaxar inte längre
nerfälda
tätt
tätt
nära intill kroppen
sluter om
håller om
skyddar det som finns inuti
det där lilla som fortfarande lever
om än skadat
trasigt

så finns det ändå
men
vingar
flaxar inte mer.....




Fri vers av kråkan VIP
Läst 195 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2014-08-09 12:12



Bookmark and Share


  aol
Så berörande fint skaldat,
2014-08-20

  Lars Hedlin
Bra skriftat!
2014-08-10
  > Nästa text
< Föregående

kråkan
kråkan VIP