Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
min vän berättar


jag äR sjuK

mmmm
altzeimer eller hur det stavas
det har redan börjar
43 år
mmm
ok
då förstår jag varför du försöker dricka och röka dig själv till döds
ditt destruktiva beteende
visst
det förklarar
gör det till och med förståligt
sen

kommer nästa jävla käftsmäll

jag har cancer också
lymf
mmm

VA FAN!!!
utav dom två värsta saker i denna delen av världen har hon lyckats med båda???
hur fan är det möjligt ens??

Le säger hon
mmm
JO ska le
ska dansa
ska se till så hon FÅR vara full..
förstår

nu
FAN HELVETE ÄLSKAR JU DIG




Fri vers av kråkan VIP
Läst 209 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-08-09 20:12



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Berörs inom!
2014-08-10

  aol
Stark berörande skrift
2014-08-09
  > Nästa text
< Föregående

kråkan
kråkan VIP