Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skrev texten på en surfplatta vilken inte vill medge användandet av "don't" istället för "do not" och fick sedan viss stavningskontroll och rättelse av Limerick, en av poeterna här inne.


Free Victoria




Free Victoria, try, just go ahead
no please do not, because she is dead
free Valente, try, just go ahead
no please do not, because he is red

give freedom space, try teach it to fly
no please do not, freedom is shy
give the people a face, try to give it a race
no please do not, the people has no case




Fri vers (Fri form) av lodjuret/seglare VIP
Läst 151 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-08-15 09:26



Bookmark and Share


  poetryGirl
free Estelle
2014-08-15
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP