Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag sitter i badet och tänker ihop det här så jag kan skriva in det på bordsdatorn sedan och publicera sanningen så att ingen mera vill hamna i kläm mellan någons lår med en rakkniv i ena handen och ett opus i den andra.


Folk över femtio...





...borde inte få ägna sig åt sex
som är så äckligt bara att titta på.

Då ser skrivarjaget
hellre på några avsnitt av Whitechapel
där seriemördarna dväljs å det yttersta.

Unga människor
upp till trettiofem
kan ägna sig åt sex

men har du fyllt trettiosex
är det just försent

för då är du
helt plötsligt kärring eller gubbjävel
och fan och hans moster

om du då ägnar dig åt
en sådan snuskig gärning som just sex.




Fri vers (Fri form) av lodjuret/seglare VIP
Läst 166 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-08-10 13:14



Bookmark and Share


  Gunwale VIP
En del tycker att det ser äckligt ut när barn föds.
2014-08-12
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP