Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Denna text ingår i en serie. Bara att jag just i nuet inte minns just hur att särskilja dem.


Det finns två slags människor





De vilka ses på av andra, som idioter.
De vilka ses på av andra, som fullkomliga.
Samt förstås de fullkomliga idioterna.




Övriga genrer (Aforism) av lodjuret/seglare VIP
Läst 196 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-08-11 11:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP