Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vad som gör en enskild människa glad kan vara minnet av en sång, en tårta eller gläfset från en fiskebåt, dunket från en trasig sko eller bara tanken på en motorcykel av märket Moto Guzzi. Tanken kan vara halvfullt röd.


Jag bara älskar...









...bilder av till
hälften skalade bananer
alltsedan jag i

unga år såg
en annons för
just bananer under

en semester i
Spanien. Bananen ifråga
var till hälften

skalad och den
som höll i
densamma såg glad

och lycklig ut.
Det är just
sådana stunder som...




Fri vers (Fri form) av lodjuret/seglare VIP
Läst 155 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-08-11 19:54



Bookmark and Share


  ULJO
Tänk att en basnan kan skänka så mycket glädje och goda är du ju också
2014-08-11
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP