Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sådärja

allt borta
nu kan jag inte längre
som en spärr lixom
jävlar i helvete vad jag ångrar!!
ni vet så där
nu är det gjort
TA MIG TILLBAKS!!
fast
mmmm
det som är bäst är ju bäst eller?
även
om
jag
vet
att det som egentligen vore bäst är det enkla
det som känns rätt borde vara
fååå vara
men den här skolan är svår
frågan jag ställer mig hela tiden är
HUR FAN mår den där läraren ( alla våra knasiga gudar menar jag då)
egentligen?
hur bitter får han/ hon egentligen bli?
SKÄRPNING tycker kråkan
faktiskt... så det så




Fri vers av kråkan VIP
Läst 176 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-08-13 23:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kråkan
kråkan VIP