Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

zigenarjäveL

det kanske bara inte är meningen
du kan ju fan inte
ändå
zigenare
kanske finns en anledning till att ingen kan stå ut
leva med vissa folkslag
zigenare
tattare
palestinafolk
osv.. kommer inte på fler men vet ju vi finns
blir ju lixom fel hela tiden!!

jävla Sture du är en dålig vägledare du säger ju ingenting?!!

nåja
humm
slutsattsen får jag väl dra själv då..
leva mycket
MED känslor
som det ska va kan väl aldrig vara fel?
lek MED människor som känner
FAN TA er...
är ni oförmögna att känna själva så väj snälla andra bimbos att leka med
för konstiga folkslag
passar
fan
inte
in
i den leken.. ...... ..
det va nog allt tillsvidare




Fri vers av kråkan VIP
Läst 248 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-08-14 00:32



Bookmark and Share


  aol
Tänkvärt bra skrivet vännen,
2014-08-14
  > Nästa text
< Föregående

kråkan
kråkan VIP