Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Senryusvit.


Femtiosex års bortkastad tid.

Vaknar ej en dag:

vad skönt det kommer att bli

min älskling och jag

 

Svävar i himlen

min hand i din för evigt

ingen ångest mer....




Bunden vers (Haiku) av Hans Christian
Läst 237 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-08-17 13:15



Bookmark and Share


  aol
Stark vacker haiku
2014-08-17

  Lehva VIP
Vemod. ..
2014-08-17

  Marita Ohlquist VIP
Tycker om djupet i texten!
2014-08-17
  > Nästa text
< Föregående

Hans Christian
Hans Christian