Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

älSka

älska inte
älska
älska inte
älska
älska inte
vilket tjat
jag älskar
jag VET jag älskar på alla dom sätt
på alla dom nivåer som går att finna om man söker
fast världen
människor
vi
ni
har blivit för bortskämda för att förstå
att
allt
betyder
kräver
inte så att saker kostar pengar
men visst fan har allt ett
pris




Fri vers av kråkan VIP
Läst 231 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2014-08-16 22:00



Bookmark and Share


  Peter G VIP
en insiktsfull text om det viktigaste, det finns kraft i dina ord och ett bra "sväng" i dina rader.
2014-08-17

  aol
Bra skaldat för så är det
2014-08-17

  aol
Bra skaldat för så är det
2014-08-17
  > Nästa text
< Föregående

kråkan
kråkan VIP