Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En myr eller en skog, en äng eller en strand. Ibland slutar boken eller filmen precis när du önskat att stunden kunnat vara något längre. Ibland mitt i kärlekslivet stannar allt upp, förändras något och aldrig blir detsamma igen.


Förklarade ord - hållplats




Hållplats - ställe på visst avstånd från dig, fast ibland om du så vill och kan, stället är en plats helt nära dig. I väntan på någon, i väntan på bussen eller tåget och ibland en chans att inte missa till en smula liv och rörelse. En hållplats kan också vara en stund i livet där du gärna skulle dröja något om så blott för dig vore möjligt.




Övriga genrer (Översättning) av lodjuret/seglare VIP
Läst 216 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-08-17 00:45



Bookmark and Share


  Gunwale VIP
En och annan äldre person kan ännu höras yttra: "Håller bussen vid X?" Annars är man ju nuförtiden glad om bussen håller till ens hållplats.
2014-08-18
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP