Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag kommer att VÄGRA att rösta OAVSETT vad andra tycker. Jag kommer INTE att låta mig påverkas av NÅGRA argument.


RÖSTKORT ÄR TILL FÖR ATT RIVAS

 

röstkort är till för att rivas

bli pappersmassa igen

myglarna måste fördrivas

omutlig är sanningen

mitt röstkort ska destrueras

nere på stan ska det ske

budskapet ska propageras:

EU styrs av djävulen!

 

 

LARZ GUSTAFSSON   140504

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 267 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-08-17 18:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP