Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kan aldrig ersätta lyckoruset av se sin älskade sova som en lycklig bebis. Senryusvit.


Alkohol och tabletter.

Mitt destruktiva 

liv...hade sin charm trots allt

går nu på kärlek

 

Haft en sådan tur

ambulansen kom i tid

det finns dock stunder

 

Då jag önskat att

det tutat upptaget i

telefonen - suck...

 

Och sen till Rehab

en helt osannolik värld

starka vänskapsband 

 

Knyts i helvetet

och löjliga tävlingar

vem skall ta bort mest?

 

Mitt lakoniska svar:

"bättre att du frågar mig

vad jag inte tar?"

 

Tyst på tönten

matsalen blir tystare 

vi närmar oss noll

 

Ibland gav jag upp

min kära stödperson kom

timslånga samtal

 

Abstinensen

den ebbade sakta ut

fick ögon igen!

 

Var försiktiga!

det kan hända den bästa

var alltid vaksam!

 

God natt!

 

 

 

 

 

 




Bunden vers (Haiku) av Hans Christian
Läst 209 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-08-17 21:19



Bookmark and Share


  Connie
Fruktansvärt tufft. Du får den ena smällen efter den andra. Otroligt starkt att du lyckas resa dig gång på gång!
2014-08-18

  Minkki VIP
fin ingress, lyckan i ett nötskal...

så lätt det är att fastna, med alla piller som erbjuds av vården, var går gränsen? Det vet man först när den överträtts...

2014-08-18

  Anya VIP
En tuff värld som målas upp. Och precis som det står, alla kan hamna där.
2014-08-18
  > Nästa text
< Föregående

Hans Christian
Hans Christian