Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

HAN


Hon har aldrig varit med om det förr,
att bli erbjuden något att sova i när hon följt med en
kille hem från krogen.
Få en tandborste, en varm famn och massa kyssar i nacken.

"Nu känner jag mig som en prinsessa" sa hon, mittemellan sömn och vakenhet. Efter rött vin och hans händer runt hennes midja.
"Vad bra" mumlar han förnöjt. Nöjd över att hon känner sig trygg, i hans säng, hos honom.

Inte ett finger, inget försök, att bara bli omhändertagen. Nej, hon är inte van.
De brukar fråga "När ska du klä av dig naken?" och då brukar det vända sig i magen. Hon brukar kasta sig efter sina skor och springa barfota hem genom natten.

Men nu stannar hon, suger in hans doft av parfym och godhet. Denna fantastiska famn, denna fantastiska man. Var har han varit?

Hon slumrar till och vaknar när han kysser henne på huvudet. Hon ler. Han ler.

Inte heller har hon någonsin blivit bjuden på kaffe och äggröra på morgonen. Hon har nog hört varenda ursäkt om att hon måste gå hem, för de har ju något viktigt och sedan tappar de bort hennes nummer. Han har det, sparat i telefonen och han vill att hon ska stanna, så länge det bara går. Drar henne intill sig, kysser henne och frågar om hon vill sova lite till.

Denna man, denna fantastiskt underbara man.




Fri vers av lonelynights
Läst 254 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-08-17 22:49



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
på intet annat sätt bör du bli behandlad, som den prinsessa, den gudinna, du är, fullkomligt respekterad, älskad, åtrådd, precis som du är
2014-12-29
  > Nästa text
< Föregående

lonelynights