Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

deT finNs tårAr att torKa

överallt
det är bra
tårarna är till för att rensa ut
torkas bort
rena
precis som regnet
det är bra

sen finns det ju dom tårar som faller för länge
som lämnar spår
förödelse såsom för mycket regn
som när det kryper in och källaren fylls och alla brunnar blir för fulla för att kunna svälja
översvämning tror jag bestämt är ett
bättre
ord
förstörande
lixom
det är inte lika bra
dom gångerna det händer är ju så tråkligt
som om man inte vet
visste
förutseende ju
gräv djupare brunnar typ
lämna själen utanför saker den inte klarar av
så fälls inte mer tårar
än
vad
som
går
torka
utan att sätta spår
ju




Fri vers av kråkan VIP
Läst 226 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-08-17 22:56



Bookmark and Share


  aol
Klokt skaldat vännen
2014-08-20
  > Nästa text
< Föregående

kråkan
kråkan VIP