Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En äldre människa jag faktiskt känner, på begravningar ofta ränner, klandrar tiden för att den gör, så att vänskapen till andra ofta dör, det är förstås en verklig pina, men än så länge dör blott vännerna de fina.


Litet som att dö faktiskt - just rimligen




Att jag är en intressant person(lighet)
alla om det förstås vet
men det är bara om någon som du
säger det till andra nu

i det ligger svårigheter
som det så vackert heter
att visa upp personen sin fina
få leka ett slag den just divina

så går en i verkligheten kring
där andra runt en bildar ring
men med tiden skingras ringen
och en blir ett med de döda tingen




Bunden vers (Rim) av lodjuret/seglare VIP
Läst 150 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-08-18 10:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP