Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rösta bör man annars dör man

Tänk hur många som tar friheten som en självklarhet i vårat land.
Tänk hur många som har dött, som aldrig fick någon frihet?
En del vill inte rösta.
Jag förstår dem inte-
Den enes död den andres bröd.
Tänk på hur många som har dött, för att du ska få lyxen att
rösta?




Fri vers av snej
Läst 340 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-08-18 16:10



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Sjukt att vissa inte inser hur viktigt det är att rösta. Hoppas den här texten kan få de som inte gör det att inse!

Bra formulerat, vill jag också säga.
2014-08-25

  C.Degerfeldt
Larz Gustafsson är sig lik från förr. det är idioti att inte rösta, snacka om att vi är bortskämda.
2014-08-24

  Vill oxå kalla mig Miss Lyckad
Röstar man inte ska man inte klaga heller tycker jag.

Ingenting är enkelt i livet, allt handlar om att ta ansvar ,kompromissa och prioritera.

Alla gör vi såklart olika val p.g.a. förutsättningar och erfarenheter.

Det är självklart ett val att inte vara delaktig (vad det än gäller) det går ju bra att stå bredvid och bara iakta också (eller inte ens det).

Men jag föredrar att vara med i den mån jag kan.

Av var och en efter förmåga åt var och en efter behov <3
2014-08-19

  Larz Gustafsson VIP
Jag vill inte leva i den politiska världen.
Den har jag sett från insidan, sett all humbug och allt rävspel.
Jag VÄGRAR att rösta.

2014-08-18

  Staffan Nilsson
Fina ord!

Den som är stark i tron
och vill leva i världen
blockerar den inte

2014-08-18

  Larz Gustafsson VIP
För mig är rösta ingen lyx utan skräp. Avfall. Exkrementer.
Mitt röstkort kommer att RIVAS.
2014-08-18

  Larz Gustafsson VIP
Jag vägrar att rösta.
Vad ska du göra åt det?
Bara för att du inte förstår något behöver det inte betyda att det är fel.
Att folk blir provocerade av att jag vägrar att rösta bevisar bara att det är SATAN som står bakom politiken.
2014-08-18
  > Nästa text
< Föregående

snej
snej