Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Senryu


Till Susanne.

Trött intill döden

saknar dig så käraste 

kommer snart Älskling!

 

 




Bunden vers (Haiku) av Hans Christian
Läst 185 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-08-18 21:10



Bookmark and Share


  Connie
Så vacker!
2014-08-19

  Minkki VIP
Hoppas verkligen att ni får ses snart :)
2014-08-19

    ej medlem längre
Mycket vackert!
2014-08-19

  Angel of love
En vacker kärlek.
2014-08-18
  > Nästa text
< Föregående

Hans Christian
Hans Christian