Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SEMESTERSABOTÖR

jag är min egen
semestersabotör
jag saboterar
som såna alltid gör
visst får jag draghjälp
av folket runtomkring
men jag har ansvar
för denna happening
det blir en riktigt
bizarr installation
jag ser konturer
av en konspiration
och detta gör mig
till en konspiratör
jag är min egen
semestersabotör


LARZ GUSTAFSSON 19/8 2014




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 295 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-08-19 15:55



Bookmark and Share


  anits VIP
Bra skaldat!
2014-08-19

  mare VIP
Sabotören Larz ;)
2014-08-19

  Larz Gustafsson VIP

LARZ heter jag, med "Z".
Jag skriver inte vad andra människor önskar utan vad jag själv vill.
Tydligen anser du att det är något fel på resten av min poesi.

2014-08-19

  gunnnar nylund VIP
Heja Lars... du borde skriva lite mer av
den här sortens diktande. Bra, vetja!!
2014-08-19

  maria kide
Bra diktat!
2014-08-19
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP