Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Cluny Abbey

Här blomstrar kärleken
året om.
Napoleons hästar, en nu fredlig
mötesplats.
Vi pratar inte samma språk men
förstår varandra.
Butiksägaren mäter runt min midja
det är rea i butiken.
Bussen kommer och tar oss tillbaka
till klostret.
Det är en lätt dag men när natten kommer
blixtrar det och regnar i tältet.
Tänk att alla delar vi samma tältduk
fast vi inte vill.
Tänk att vi inte talar samma språk
ändå förstår vi varandra.
Tänk att en gång på krigets mark
kan även blommor växa.




Fri vers av snej
Läst 239 gånger
Publicerad 2014-08-19 17:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

snej
snej