Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Spöken är en sorts mer eller mindre synliga element, energier, gestalter efter avlidna människor. Medan pöken (se även pöket) är en aktivitet mellan två (el. fler) individer som försöker alstra barn, utöver viss energi. I förekommande fall även orgasm'er.


Nu har (s)pöktimmen börjat


Spöktimmen är den mellan 00.00 och 01.00 medan pöktimmen är den mellan 5 och 7 beräknat på en cykel av tolv timmar två gånger per dygn. Att spöken, eller för den delen pöken, uppträder vid andra tidpunkter än dessa nog så cementerade är inte bara osportsligt. Utan även nödvändigt, ehuru tiden är antingen överensstämmande i länder inom samma tidszon. Eller så går klockan "före" respektive "efter", i en tidszon som är en annan än den du just befinner dig i. Personligen har jag ofta nog undrat över hur de olika agerande håller reda på tiden då de väljer att uppträda. Tiden är ju såväl väsentlig som även oväsen tlig. För den som inte förstått sig på spöktimmen rekommenderas att "sova över" i ett hus eller på en plats där det påstås spöka. För den som å andra sidan inte förstått sig på pöktimmen, var god titta på en klocka med siffror på urtavlan och läs vad det står mellan fem och sju.




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av lodjuret/seglare VIP
Läst 216 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-08-20 00:26



Bookmark and Share


  Nanna X
vargtimmen då, mellan 03 och 04, som jag som så ofta vaknade i nu - vad har du att säga om den?
2014-08-20
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP