Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...


Klockan tickar.

Själv kan jag inte dö

Ej heller du

fast vi sitter i väntrummet...

senare : det sista som uppfattades 

var en blixt emellan gröna och blå ögon.

Och i höstvinden - hördes barn skratta!

För låt oss vara vid när vi dör...

 

 




Fri vers av Hans Christian
Läst 215 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-08-20 04:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hans Christian
Hans Christian