Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TIDNINGEN FRIENDSHIP

vi låg på gräsmattan

med världskartan framför oss

tidningen friendship kom

från morgonrodnaden

helt obekymrade

av det som numer stör oss

drömde vi i den

knastertorra sommaren

året då saigon föll

och gamla postkontoret

fick sälja frimärken

till johansson och mig

när våra brevvänner

runtom på hela klotet

var idel leenden

som aldrig sade nej

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON   19/8 2014




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 257 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-08-20 07:51



Bookmark and Share


    Nils-Ivar Lindström
Udd
2014-08-21
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP